top of page

VÅR RESA

Mycket har hänt sedan vi startade bolaget 2018. Framförallt har fokuseringen legat på att utveckla laddningsprodukter som ska vara anpassade för det nordiska klimatet. Plattformen som driver information på skärmarna har en intelligens. Vi har höga förväntningar på vart vi kan ta bolaget.

VÅRT UPPDRAG

Kunna bidra till ett fosilfritt 

Smart City Charger är Svensk ägt och utSvenskt bolag som erbjuder energibesparing, smarta och innovativa produkter och lösningar inom elbilsladdning.

Miljö 5.png

Vår resa

Nutid 2022

BOLAGET GRUNDADES

Den första prototypen skapas och förbättras. Tyresö Kommun väljer att Smart City Chargers laddstation i ett kommun centrum. Flera laddstationer ställs ut på Länna Handelsplats i Stockholm. Medverkan på Ericsson Mobility Day. Diskussioner med etablering i Norge har påbörjats. 

Dåtid

BANBRYTANDE SENSORTEKNIK LANSERAS

Mycket har hänt sedan vi startade bolaget 2018. Mycket tid har lagt på att utveckla vår egen tillverkade laddstation Den första prototypen skapas och förbättras. Tyresö Kommun väljer att Smart City Chargers laddstation i ett kommun centrum. Flera laddstationer ställs ut på Länna Handelsplats i Stockholm. Medverkan på Ericsson Mobility Day. Diskussioner med etablering i Norge har påbörjats. 

Miljö 5.png

UTLÅTANDEN

Positiva omdömen

"Jag gillar verkligen erat  laddningskoncept och hoppas att ni lyckas med att rulla ut på andra platser.”

Besökare, Länna Handelsplats

”Vi är glada över att ha er laddare i Tyresö. Vi betalar för elen eftersom det är viktigt att ge en lösning för kommunen.”

Tyresö Kommun

"Snälla kan ni börja ta ut avgifter så att jag kan få en debitering eftersom era 4 ladd platser alltid är upptagna."

Bosatt, Tyresö

bottom of page